Meeloopdagen

Heb jij je oog laten vallen op een opleiding? Maar weet je nog niet helemaal zeker of  je deze opleiding bij Scalda wil gaan volgen? Of heb je jouw keuze al gemaakt, maar wil je die graag bevestigd zien? Loop dan een dagje met ons mee. Tijdens een meeloopdag loop je een dagdeel mee, soms individueel samen met onze studenten, soms in een groep met andere studiezoekers. Alsof je al echt op het mbo zit. Op de LOB website staan de meeloopdagen die op dit moment georganiseerd worden. Dit overzicht wordt het hele jaar door aangevuld.

Meelopen bij Scalda

Het aanbod van onze meeloopdagen voor onze mbo-opleidingen vind je in de LOB website van Intergrip. Wanneer je weet welke richting je op wil, bekijk dan ons activiteitenaanbod. 

Bekijk het aanbod Log in op mijn.intergrip.nl

Heb je geen account omdat je buiten Zeeland woont of je deze niet van je school hebt ontvangen? Registreer je dan voor een account! Hulp nodig? Bekijk hoe je je registreert!

Studiekeuze gemaakt?
Meld je dan vóór 1 april aan!

De toelating tot het mbo is geregeld in de wet Toelatingsrecht. Als je je aanmeldt voor 1 april, ben je verzekerd van een plek in de opleiding van je keuze, indien je aan een aantal voorwaarden voldoet. 

Bekijk hier waarom dat belangrijk is

Meer weten over studeren bij Scalda?​

Wat houdt studeren bij Scalda in? Lees meer op de volgende pagina's:

Verder kijken

Wil je nog meer informatie over het mbo en de mogelijkheden? Neem dan ook een kijkje op: