Scalda foto opleiding Junior Accountmanager

Handel en Ondernemen

Een carrière in de handel of het ondernemen? Dan ben je bij Scalda aan het goede adres. Wij leiden jou op tot een stevige professional die klaar is voor de arbeidsmarkt of een hbo-vervolgopleiding.

Ben jij een echte ondernemer? En ben je altijd op zoek naar een goede deal? Vind je het leuk om producten of diensten te verkopen en ga je graag met mensen om? Wij leiden je daar op voor functies in de bruisende en dynamische wereld van de handel en het ondernemen.

Scalda foto opleiding Manager Retail

Waarom kiezen voor Handel en Ondernemen?

  • Sterke band met het bedrijfsleven
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Begeleiding op maat
  • Praktijkgericht onderwijs

Welke opleiding past bij jou?

Heb jij een commerciële instelling en wil je graag klanten adviseren bij hun aankoop? Bij de opleiding Verkoper leer je hoe je jouw product of dienst zo goed mogelijk onder de aandacht kunt brengen. Als je ook een stukje leiding wilt geven kun je terecht bij de opleiding Eerste verkoper.

Of wil je liever aan de slag als manager van een vestiging? Dan is de opleiding Manager retail iets voor jou! Als manager retail voer je het commerciële, logistieke en financiële beleid van je organisatie uit en ben je volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging.

Wil je aan de slag in de sales of bedrijfseconomie? Dan is de opleiding Commercieel medewerker iets voor jou! Als commercieel medewerker ga je aan de slag op de verkoopafdeling van een groot- midden of kleinbedrijf. Vind je het daarnaast leuk om een groot netwerk op te bouwen? Neem dan eens een kijkje bij de opleiding (Junior) Accountmanager.

Wil je vanaf dag één in de praktijk aan de slag? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Economie de ideale uitkomst voor jou. Via deze leerweg kun je verschillende opleidingen volgen.

Zeeuwse Praktijkroute Economie

Via de Zeeuwse Praktijkroute Economie heb jij gedurende je studie kennisgemaakt met en veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de economische sector. Je bent volledig opgeleid in de praktijk en weet daarom precies wat werkgevers van jou willen en nodig hebben. Je gaat aan de slag in de commerciële of zakelijke dienstverlening. Dat doe je met passie en betrokkenheid.

Alles over de Zeeuwse Praktijkroute Economie

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: 
Podium 15
4337 WV Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: 
Vlietstraat 11a
4535 HA Terneuzen

Postadres Middelburg: 
Postbus 7047
4330 GA Middelburg

Postadres Terneuzen: 
Postbus 102
4530 AC Terneuzen

0118 - 55 83 00