Scalda foto opleiding Entree Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Entree

Ben je 16 jaar of ouder en heb je nog geen diploma van de middelbare school? Dan is een entreeopleiding iets voor jou!

Je wordt opgeleid tot assistent in een beroep dat bij jou past. Naast de theorie- en praktijklessen op school, loop je stage bij een erkend leerbedrijf. Wanneer je je diploma hebt behaald, heb je twee mogelijkheden. Je kunt gaan werken of je kan starten met een mbo-opleiding op niveau 2.
 

Voorlichting Entree

Onze opleidingen

Je schrijft je in voor een profiel, dit is een beroepsrichting. In de opleiding zijn er meerdere profielen aan elkaar gekoppeld zodat je met een brede kennis de deur uitgaat. Je kunt kiezen uit twee brede richtingen: Mens en Ondernemen of Mens en Techniek. 

Weet je nog niet welk profiel je wilt kiezen?

Meld je dan aan voor een willekeurige Entree opleiding. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we waar jouw interesses liggen en welk profiel het beste bij jou past. Zo nodig kijken we of een speciaal traject binnen de Entreeopleiding zoals Entree met NT2 of de Participatielab route geschikt voor jou is.

Scalda foto opleiding Entree Assistent Verkoop/Retail

Entree met NT2

Inburgeren en tegelijkertijd een beroepsopleiding volgen?
Scalda begeleidt jongeren (18 – 27 jaar) via een versnelde route richting opleiding of arbeidsmarkt met de opleiding Entree met NT2. De opleiding is gericht op jongeren die hun inburgering nog af moeten ronden of al ingeburgerd zijn en hun taalniveau willen verhogen.

Meer informatie

Participatielab route

Scalda werkt samen met sociale werkbedrijven en gemeenten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen integreren in het arbeidsproces. Scalda biedt een op maat gemaakte BBL-variant van de entreeopleiding (mbo niveau 1) aan. De leerroutes zijn een combinatie van werken en leren. Er kunnen routes gevolgd worden op het gebied van horeca, groen, techniek en dienstverlening/zorg.

Meer informatie

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: 
Ravensteijnweg 1 
4337 PG Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: 
Vlietstraat 11
4535 HA Terneuzen

Postadres: 
Postbus 7018 
4330 GA Middelburg

0118 - 55 89 00