Scalda foto opleiding Bedrijfsadministrateur

Economie en Administratie

Heb je een talenknobbel, of juist talent voor het werken met cijfers? Dan is een carrière in de economie en administratie echt iets voor jou.

Hou je van plannen, organiseren en adviseren? Met een opleiding in de economie en administratie kun je gaan werken in een kantoor of aan een balie. Je ondersteunt met jouw deskundigheid anderen bij hun werkzaamheden.

Scalda foto opleiding Juridisch-administratief dienstverlener

Waarom kiezen voor Economie en Administratie?

  • Sterke band met het bedrijfsleven
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Begeleiding op maat
  • Praktijkgericht onderwijs

Welke opleiding past bij jou?

Vind je het leuk om in contact te staan met mensen en om zaken te regelen en organiseren? Neem dan een kijkje bij de opleiding Management assistent. Je staat in contact met andere afdelingen en externe relaties. Ga je liever aan de slag met ondersteunende administratieve taken? Dan is de opleiding Medewerker secretariaat en receptie misschien iets voor jou.

Zijn cijfers helemaal jouw ding? En ga je nauwkeurig te werk? Kies dan de opleiding Junior assistent-accountant of de opleiding Bedrijfsadministrateur. Verdiep je je liever in wetten en regels? Dan is de opleiding Juridisch-administratief dienstverlener je ideale keuze. Als Juridisch-administratief dienstverlener geef je advies en analyseer je de vragen en problemen van je cliënten.

Als Office assistent ondersteun je een organisatie en de leidinggevende door allerhande zaken te regelen en te organiseren, zoals vergaderingen en klantbezoeken. Hierdoor heb je veel contact met andere afdelingen en met externe relaties. Is dit waar jij naar op zoek bent? Bekijk dan de opleiding Office assistent!

Doe jij niets liever dan teksten schrijven en wil jij met online en offline marketing en communicatie aan de slag? Meld je dan aan voor de opleiding Medewerker marketing en communicatie. Tijdens de opleiding ga je met o.a. branding en social media aan de slag.

Wil je vanaf dag één in de praktijk aan de slag? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Economie de ideale uitkomst voor jou. Via deze leerweg kun je verschillende opleidingen volgen.

Zeeuwse Praktijkroute Economie

Via de Zeeuwse Praktijkroute Economie heb jij gedurende je studie kennisgemaakt met en veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de economische sector. Je bent volledig opgeleid in de praktijk en weet daarom precies wat werkgevers van jou willen en nodig hebben. Je gaat aan de slag in de commerciële of zakelijke dienstverlening. Dat doe je met passie en betrokkenheid.

Alles over de Zeeuwse Praktijkroute Economie

Contactinformatie

Bezoekadres Middelburg: 
Podium 15
4337 WV Middelburg

Bezoekadres Terneuzen: 
Vlietstraat 11a
4535 HA Terneuzen

Postadres Middelburg
Postbus 7047
4330 GA Middelburg

Postadres Terneuzen: 
Postbus 102
4530 AC Terneuzen

0118 - 55 83 00