Logistiek supervisor

  • Niveau 4

Als Logistiek supervisor werk je binnen een bedrijf of afdeling waar alles draait om logistieke processen. Denk aan een warehouse, een groothandel, een productiebedrijf, een commerciële import-  of export afdeling, een logistiek dienstverlener of aan een distributiebedrijf. Als logistiek supervisor beheer en bewaak je het logistieke proces, maak je personeelsplanningen, zorg je dat voorraden op peil zijn en stuur je een team aan. Tot slot regel je dat goederen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Ben jij klantgericht, houd je van procesmatig werken en denk je graag in oplossingen? Dan is dit beroep echt iets voor jou!

Toevoegen aan je favorieten

Tijdens de opleiding ga je één dag per week naar school en krijgt daar les van vakdocenten met praktijkervaring. De theoretische stof kan je meteen toepassen in de praktijk, zodat je straks goed voorbereid bent op de leidinggevende taken. Ook oefen je tijdens de opleiding met vaardigheden die je daarvoor nodig hebt.  De opleiding bestaat uit vakken als Nederlands, Engels, Financieel management, Logistiek, Relatiebeheer, Communicatie en Leidinggeven. Je leert hoe met klanten om te gaan, hoe een personeelsplanning moet worden gemaakt, hoe je een optimale goederenstroom organiseert tegen zo laag mogelijke kosten, hoe je functionerings- en beoordelingsgesprekken voert en hoe je een team aanstuurt.

Omdat dit een bbl-opleiding is, moet je leerbedrijf een erkend leerbedrijf zijn. Is jouw werkgever nog geen leerbedrijf? Meld dit dan snel zodat we deze erkenning samen kunnen aanvragen en regelen.

Als je toegelaten wilt worden tot deze opleiding dien je in bezit te zijn van:

  • een vmbo-k, -g of -t diploma of;
  • een overgangsbewijs naar havo 4 of vwo 4 of;
  • een mbo-diploma niveau 3 in de richting logistiek, bijvoorbeeld Logistiek Teamleider
  • een dienstverband van een vastgesteld aantal uur bij een erkend leerbedrijf. Je kunt hiervoor kijken op www.stagemarkt.nl.

De kosten voor de opleiding Logistiek Supervisor zijn op dit moment nog niet beschikbaar. We werken eraan om deze z.s.m. te kunnen publiceren.

Na je niveau 4 opleiding kun je aan het werk als Logistiek supervisor, of doorstromen naar het hbo.

Boulevard Bankert 130 Vlissingen

Vul een straat- en plaatsnaam in om een routebeschrijving te maken naar onze locatie.