Scalda locatie Podium (ZEP) in Middelburg wordt verbouwd

11 november, 2021

De Scalda locatie Podium (ZEP) in Middelburg wordt verbouwd. Per 9 januari 2022 verhuizen alle theorielessen tijdelijk naar twee andere Scalda locaties. De Open Dag van vrijdag 19 november vindt nog wél plaats op locatie Podium (ZEP), nadere informatie over de inloopdagen volgt.

Het gebouw aan het ZEP-terrein wordt verbouwd, omdat de opleidingen die op dit moment gegeven worden op de Scalda locatie Ravensteijnweg in Middelburg begin volgend schooljaar naar de locatie Podium (ZEP) verhuizen. Mede daarom is de Scalda locatie Podium (ZEP) toe aan een make-over.

De ruimtes moeten opnieuw ingedeeld worden en we streven ernaar om onze studenten in een moderne en fijne leer- en werkomgeving te kunnen laten studeren. Daarom is besloten dat het gebouw aangepast moet worden. Na de verbouwing zijn er nieuwe keukenfaciliteiten voor de horeca-opleidingen, is er een betere luchtkwaliteit en zijn de ruimtes aangepast met modernere faciliteiten.

In het nieuwe schooljaar 2022-2023 starten de opleidingen weer op de locatie Podium (ZEP) in Middelburg.  

Praktijklessen

Het praktijkonderwijs van de bakkerij opleidingen blijft op de locatie Podium (ZEP). De praktijklessen voor de horeca worden vanaf maandag 6 december 2021 tot en met vrijdag 28 januari 2022 gegeven bij Van der Valk in Middelburg. De instructielessen voor de horeca worden verplaatst naar Terneuzen, locatie Vlietstraat. Met uitzondering van de instructielessen op de woensdagen, deze lessen worden verplaatst naar Heinkenszand en worden gegeven bij het Culinair Gilde Zeeland. Vanaf maandag 31 januari 2022 vinden de praktijklessen voor de horeca weer plaats op de locatie Podium (ZEP).