De Huidsalon

Informatie over de Huidsalon in Goes

De Huidsalon is gesloten i.v.m. Covid-19. We werken op dit moment aan een oplossing om de salon te kunnen inrichten op een manier waarbij de maatregelen in acht genomen worden.

De huidsalon is geopend op maandag en dinsdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. In de bijlage vind je het aanbod van onze salons. De salons worden gerund door niveau 3 en niveau 4 studenten van de opleiding (Allround) Schoonheidsspecialist. De begeleiding van deze studenten is in handen van onze docenten en instructeurs. Er wordt gewerkt met producten van het merk van Francie Cosmetics. Ook is het mogelijk producten te kopen.

Dames zijn ook welkom als lesmodel, heren zijn alleen welkom in de salon. Tegen een gereduceerd tarief wordt er een gezichtsbehandeling gegeven. Een voorwaarde voor lesmodellen is dat studenten allerlei onderdelen mogen oefenen, terwijl in de salons naar de wens van de cliënt wordt gewerkt. Een lesmodel moet de volledige lestijd aanwezig zijn, terwijl in de salons halfuur- tot 3 uurs behandelingen worden gepland.

Wil je eens lekker ontspannen en de huid op de juiste wijze laten verzorgen? We verwelkomen je graag in onze Huidsalon. 

Je kunt een afspraak maken via telefoonnummer: 0113 55 82 80.

Team Schoonheidsverzorging 
College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging
Bessestraat 4, Goes